Crystal hearts
|
29 Dec 2012, 01:26
|||
|
|||
Waw, era a doua oara cind ea era la un pas de al da jos. Ce mai vrea cum? Sa fi vrut nu avea sa o inteleaga nici o data, de ce cind trebuia sa se duca ea il oprea? Dupa ce ii auzise doliantele incepu sa dea din cap in semn de aprobare la fiecare cuvint, dar cind ajunsese la "Du-ma la el" inghetase pe loc. Ce? Ea e nebuna, tacanita sau doar se preface? Se holba la ea cu ochii mari. El este in Quebek, Canada, dar sa stii ca este imposibil. Nu poti sa intri la baza, este strict secreta si nu am idee cum sa fac sa te duc acolo. Nici in compania generalului nu poti intra, nu inca in a mea. Era groaznic, ea chiar vroia imposibilul. Sau poate nu? Stia ca mai fusesera cazuri de asemenea intilniri, dar avea sa aiba de suferit poponeata lui Arty si a lui.
Ok, ma gindesc eu ce sa fac. Ne vedem miine la 12 in Pestera lui Godric, si daca vrei sa ai mai mult succes ia ceva ciocolata cu tine, cea mai buna mita existenta acolo. Se uiat la ea in ochi si vorbi foarte serios despre mita. Acela era unicul aliment care deschidea toate usile. Apropo gindeste la vreo minciuna pe care sa o zici, ca esti logodnica lui insarcinata sau ceva de genul, dar sa fie cit mai aproape de real. Astepta sa auda replicile ei si va pleca atunci cind ea o sa dispara.Nu se gindise la o asemnea tragedie. Chiar erau dependenti unul de altul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|