|
29 Dec 2012, 12:46
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- In ciuda faptului ca cele mai apropiate persoane ale lui Hawk ucisesera de cateva ori -iar numarul era destul de zdravan pe cap de locuitor- si in ciuda faptului ca si el omorase candva un om, inca nu se obisnuise cu ideea de sfarsit. Se parea ca moartea e un element constant in viata lui, chiar si cand era vorba de aparare. Si nu judeca, insa nu putea sa-si opreasca firul gandirii. Ofta. Poate ca asta era un motiv in plus pentru care isi dorea sa ajunga Vindecator. Sa poata lupta 'pe front' cu Moartea. Sa o fraiereasca si sa o oftice.
Se ridica incet din pozitia ingenuncheata, multumit pentru mica 'rugaciune' spusa anterior, chiar daca barbatul probabil ca nu ar fi meritat-o. Isi misca bagheta prin aer si facu sa apara o bucata de material, nu mai mare decat o esarfa, pe care o puse pe chipul mortului.
" Nu stiu exact" raspunse intr-un final la intrebarea Ninei. " Dar am de gand sa aflu. Pentru ca nu ne-am primit raspunsurile. Iar pana atunci, tu si Julieta o sa fiti sub protectie constanta"
Nu putea sa roage Ordinul sa faca asta, insa existau persoane dornice sa ajute in povestea asta. Era sigur ca Ema va putea tine un ochi asupra Julietei.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|