Beside books
|
29 Dec 2012, 12:51
|||
|
|||
Mereu i-a placut asta lui Irine, sa citeasca despre dragoste sa stie despre ea si chiar sa o simta langa ea dar a facut multe greseli cand era vorba de asta si nu putea, nu dorea sa o mai dea in bara. Un zambet ii aparu pe chip chiar daca era putin cam trista din cauza asta. Niciodata nu ii prea merse extrem de bine in dragoste dar ar vrea sa schimbe chestia asta din tot sufletul. Se uita la carte si se gandii la persoanele care i-au fost mereu aproape. Poate ca iubirea ei chiar era sub nasul sau dar trebuia sa isi dea seama cine este aceea persoana. Nu stia daca este usor sau daca nu este dar trebuia sa incerce din greu.
-Da ai dreptate cand spui asta. Pana la urma o sa gaseasca fiecare iubirea de care o are nevoie. Ma rog trebuie sa astepti si sa speri si mai ales sa iti dai seama de persoana de langa tine,spuse ea zambind dulce la el. Era cam ciudat cum mergeau lucrurile dar trebuia sa treci si peste asta. Pana la urma toata lumea se maturiza in unele momente si eu chiar am facut asta. Dar vroiam totusi sa raman un copil si chiar asta am si facut in unele momente, chiar nu mi-a parut rau de chestia asta si niciodata nu o voi regreta. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Books are ... boring. | Melissa A. Reningan | 7 | 2,084 |
04 Jul 2012, 14:46 Last Post: Spencer Gray |
|
Old books, new friends | Emily Swan | 19 | 3,993 |
10 Sep 2011, 21:07 Last Post: Desiree Rose Goth |