|
29 Dec 2012, 20:21
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Daca existau lucruri pentru care Hawkeye era recunoscut printre cei din fruntea listei, atunci unul dintre ele era incapatanarea. Si chiar daca nu mai comenta nimic, tot isi facu un mic plan de bataie. Macar pe Julieta sa o stie sub paza daca pe Nina nu o putea avea 'sub cheie'. Sau poate ca... Poate ca s-ar putea ocupa de intreaga situatie printr-o singura miscare. Sa impuste doi iepuri de-odata. Si asta merita incercat, atata vreme cat putea sa dea de deschiderea lui Malfoy si dragonasul ala de tinichea. Pana la urma, relatia sa cu Kurt iesea pe alocuri din graficele normale. Insa nu mai conta asta. Avea o legatura si putea sa se foloseasca de ea.
O asculta pe Nina in tacere, gandindu-se la cum privea el lucrurile. Ofta, ridicandu-si ochii obositi spre ea.
" Macar la tine intra in ritualul zilnic. Eu... Crede-ma cand iti spun ca nu am luat decat viata unui om si, in ciuda faptului ca nu-i port sangele pe maini, ma simt ca o jigodie. Ma face sa ma gandesc daca chiar imi merit locul..."
Lasa propozitia in aer, desi presupuse ca era destul de clar. Si chiar daca era un 'bobocel' in randurile Ordinului, iar cuvintele sale nu prea rasunau in discutii, se intreba daca intr-adevar stia la ce se inhaimase.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|