where my demons hide
29 Dec 2012, 21:44
" Am mai auzit eu din astea cu "e vacanta, nu scadem puncte" si nu ma mai bazez, dar in fine, daca zici tu, fiind sefa de casa, o sa ma incred in tine, Lexie!"
Si accentua cuvantul Lexie pe un ton rautacios, insa nu atata cat sa sune enervant, ci pur si simplu usor diabolic.In sa renuntase sa mai continue, era totusi profa si mai ales,sefa casei lui asa ca se limita la atata doar.
"Da, am ramas la Castel..De fapt, deobicei raman la Castel in vacante, imi ajung parintii mei de acasa 2 luni pe an, e mai mult decat suficient. De ce anume intrebi? Sper canu crezi ca sunt nefericit sau ceva prostie din asta..", replica el, pufnind in ras, gandindu-se ca Lexie ar putea crede asta. Probabil ca atata intrebarea ei, cat si raspunsul lui sunau foarte depresiv dar nu era deloc asa, cel putin nu pentru el.
[Daca ma gandesc mai bine, si tu ai fost la Castel de Craciun.Bine, ii drept caprofesorii in general raman, dar nu ma gandeam la tine ca la un profesor obisnuit care sa isi petreaca sarbatorile aici."[/b]
Poate sunase ciudat, dar pe Chuck nu il interesa catusi de putin. El stiu ce vru sa spuna si ii era indeajuns.
"Si acuma esti tot singura..ceva nu pusca aici.."
Continuase pe un ton usor zeflemitor dar de data asta fara tenta rautacioasa ci din pura curiozitate.

[Image: tumblr_lwldnhlNnN1r8hwa9o1_500.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
where my demons hide - by Lexie Stryder - 28 Dec 2012, 18:44
RE: where my demons hide - by Charles Duncan - 28 Dec 2012, 23:52
RE: where my demons hide - by Lexie Stryder - 29 Dec 2012, 11:18
RE: where my demons hide - by Charles Duncan - 29 Dec 2012, 21:44
RE: where my demons hide - by Lexie Stryder - 30 Dec 2012, 12:01
RE: where my demons hide - by Charles Duncan - 30 Dec 2012, 20:17
RE: where my demons hide - by Lexie Stryder - 30 Dec 2012, 22:11
RE: where my demons hide - by Charles Duncan - 31 Dec 2012, 00:13