You're like moon!
|
29 Dec 2012, 21:54
|||
|
|||
Momentul in care Ema fu lovita de catre Nina o facu sa rada. Se pare ca fetele aveau sa se joace cu zapada dar dintr-o data fata se simtii lovita de un bulgare iar dupa isi duse privirea nervoasa pana la Ema. Nu avea sa stea deoparte si sa se lase lovita sau chiar sa le lase pe fete sa se joace doar ele singure.
- Pana aici Ema. Oi fi tu sefa mea dar cand este vorba de jocuri cu zapada uit de prietenie si de sefi, spuse aceasta incepand sa rada tare Se lasa usor in jos si cu ajutorul zapezii incepu sa isi faca bulgari iar dupa arunca spre fete. Pe Ema o nimeri iar pe Nina din pacate nu. Incepu sa rada pentru ca era foarte amuzanta baiata aceasta cu zapada. Poate ca ne-am fi mai bine in aer liber, era chiar sigura de asta, mai sigura decat a fost vreodata. Era chiar foarte amuzant si era foarte fericita din cauza acestui joc cu zapada alaturi de noile sale prieteni. - Ce ma bucur ca am ajuns sa ne jucam asa. Dar sunt sigura ca nu voi pierde fata de voi si asta va trebui sa stiti. Nu sunt chiar asa de buna dar imi voi da silinta, spuse ea zambind dulce Continua sa se joace si chiar nu dorea sa o dea in bara asa ca incerca din greu sa fie pe primul loc intr-un fel sau altul ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|