|
29 Dec 2012, 22:32
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye o asculta cu atentie si isi inchise ochii pentru cateva secunde. Nu prea avusese de infruntat situatii de genul asta si, chiar daca stia ca trecuse ceva timp de la incident, tot simtea datoria de a face ceva. Nesigur, isi intinse mana si isi odihni degetele pe dosul palmei Irinei.
" Imi pare rau sa aud asta" murmura incet, serios.
Insa isi dori de indata de a inveseli subiectul, asa ca asculta fascinat micile detalii. Zambi pisicher, gandindu-se la propriile sale radacini. Un frate deci? Si el avea unul, desi era mai mic. Dar era cel mai bun partener de razboi si lupte copilaresti pe care Hawk avusese onoarea de a-l intalni. Desi in cazul lor, era mai degraba soarta familiei decat orice altceva.
" Am fost o singura data in Germania. Si e cam singura tara straina pe care am vizitat-o. Exceptandu-le, desigur, pe cele din Regatul Unit. Tatal meu e din Belfast, asa ca ma duc in Irlanda aproape in fiecare vacanta. "
Isi aminti de stancile inalte si valurile ce le loveau. Si isi aminti de mirosul sarat al marii. Abia astepta sa se intoarca la casa bunicilor. I-ar fi prins bine un meci de Vajthat cu Freddie in curtea din spate.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|