|
For the sake of everything
|
30 Dec 2012, 01:06
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Simtea o nevoie constanta de a se intoarce cu totul spre el. Teoretic, ca sa-l poata vedea bine, din politete. Practic, ca sa-l poata vedea bine, din narcisism. Omul asta isi merita pe deplin atributele din familia lexicala a 'cuceritorului'. Sau poate era doar pentru ea. Nu conta. Si chiar daca era numai in mintea ei, era si mai bine. Mai putina concurenta. In caz de ceva, si-ar arata coltii la orice facanita. Dar incerca sa nu se gandeasca la astfel de scenarii. Pana la urma, cine era ea sa se bage in seama?
In curand, cafeneaua se profila inaintea lor, ascunsa de un rand de copaci.
" Cred ca stiu care e faza cu numele tau..." spuse Dawn intr-un final. " Era o tanara... Lovel... A fost Sefa de Casa la Hogwarts, pentru Ochii-de-Soim. Ceva cu 'A'. Nu-i stiu numele, dar stiu ca cineva ii spunea Agi. Sunteti cumva rude?"
Incerca sa intrebe cu nonsalanta. Daca incepea cu nimicuri mici, avea sa ajunga la lucruri mai mari. Totul era in regula cand era gradat, desi Dawn simtea ca nu are rabdarea necesara pentru 'gradat'.
Arunca o privire pe fereastra cafenelei cand trecu in drumul spre usa si se bucura sa vada ca nu era aglomerata.
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: For the sake of everything - by Dawn Snow - 30 Dec 2012, 01:06
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|