|
don't let the fear of falling keep you from flying
|
30 Dec 2012, 01:10
(This post was last modified: 08 Jan 2013, 18:58 by Agnes Marie Lovel.)
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Fluturasii din stomac se transformasera brusc intr-o tocana de sentimente care urmau sa-i iasa pe gura, o data cu Disparitia. Mark deschise bratele larg spre plaja, casuta si tot ce se mai afla in peisaj. Agnes isi stapani un chicot de bucurie si pasi putin inainte.
Se descalta de tenisi, aruncandu-i putin mai in spate, si inainta entuziasmata pe nisipul auriu si sfaramicios. Continua sa mearga pana cand nisipul devenea fierbinte, ceea ce o indemna sa se retraga.
Ea crescuse in Europa, unde clima era diferita fata de cea din America. Vizitase candva astfel de locuri, cum ar fi plaja, insa doar de cateva ori, cand fusese mica. Cat vedea cu ochii, nisip, case, pescarusi, daca nu se insela si o barca ceva mai incolo, in larg. Adora peisajul, adora locul acelas.. pur si simplu era fermecata. Era ceva nou si bine venit pentru Agnes.
Se intoarse printr-o rotire de calcaie spre Mark, si-l apuca de mana, ea pasind in retragere si lasandu-se putin mai jos decat el. Nu imita nici o fata de catelus. Realtia lor nu se baza pe astfel de acturi. Pur si simplu ii zambi.
"Vreau sa-mi prezinti casa. Peisajul m-a dat gata deja." il ruga roscata, simtind ca avea sa cada de bucurie. Sa se rostogoleasca in nisip ca un cartof pe gratar.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Messages In This Thread |
RE: don't let the fear of falling keep you from flying - by Agnes Marie Lovel - 30 Dec 2012, 01:10
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|