|
been caught stealing
|
|
30 Dec 2012, 02:04
|||
|
|||
|
Georgia se apropa de marea masa a bucatariei cand isi dadu seama ca nu era singura. In fata sa se afla tot o Cercetasa. Dupa ce ii arunca cateva priviri comfuze, cautand prin amintiri numele fetei. Se intrepta spre ea cu un zambet inflorit delicat pe chip. Fata avea nistre trasaturi atat de fine si perfect proportionate. Era intradevar foarte frumoasa.
"Linda, stai calma eu sunt." ii spuse Georgia. "Dupa cum se vede nu doar eu am o pofta de mancare nocturna." Hmm, ce puteau gati cele doua fete la ora aceea, fara a trezi Spiridusii de Casa? Georgia se gandea la ceva dulce. Ceva dulce e mereu potrivit. Desi fata era innebunita dupa gatit in mod general, cel mai mult iubea sa faca deserturi. Mama sa era o regina in arta gatitului si o invatase pe fata tot ce puteai sa sti despre deserturi si cu deserturi. In orice caz acum nu puteau face ceva prea complicat, trebuiau sa se limiteze la o gustare dulce. "Hei, ce-ai zice de ceva dulce? Cum suna o noapte alba cu fursecuri si ciocolata de casa? Apropo iti plac untu de arahide si bananele? " o intreba Georgia pe fata, fiind sigura ca o astfel de propunere era de nerefuzat. ![]() 'If you don't turn your life into a story, you just become a part of someone else's story.' 'And what if your story doesn't work?' 'You keep changing it until you find one that does.' |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
been caught stealing - by Linda G. Wommack - 29 Dec 2012, 03:47
RE: been caught stealing - by Georgia Harris - 29 Dec 2012, 23:24
RE: been caught stealing - by Linda G. Wommack - 30 Dec 2012, 00:36
RE: been caught stealing - by Georgia Harris - 30 Dec 2012, 02:04
RE: been caught stealing - by Linda G. Wommack - 30 Dec 2012, 02:36
RE: been caught stealing - by Georgia Harris - 05 Jan 2013, 19:44
RE: been caught stealing - by Linda G. Wommack - 12 Jan 2013, 17:53
|

![[Image: RoEtL.png]](http://i.imgur.com/RoEtL.png)