|
For the sake of everything
|
30 Dec 2012, 14:13
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Dawn il asculta atenta. Descoperi curand ca putea face doua lucruri de odata. Putea sa fie captivata de cuvintele tanarului si putea sa-l analizeze. Nu-si amintea sa mai fi vazut un barbat cu ochi de culoare deschisa care sa nu arate fazi. Verdele irisilor alarora era incredibil. Precum o campie infinita. Si nici macar nu o deranja diferenta de inaltime. Pana la urma, nu era cine stie ce.
Rase cand termina, delicat si feminin.
" N-ai ce-i face. Asa sunt surorile mai mici. Cred ca e sportul meu preferat sa o necajesc pe Ema. De fapt, am reusit sa-i inchid gura permanent. Vezi tu, am avut candva o discutie indelungata cu ai mei dupa majorat. Vroiam sa ma mut singura, pentru ca imi era si mie mai usor sa ajung la munca, si lor. Nu e ca si cum nu ar avea incredere in mine, dar stii cum sunt parintii... Pazeasca Merlin sa nu li se intample ceva puilor. De fapt, e exact ca la dragoni. In fine, dupa zile si zile de discutii, i-am convins. Si am facut un act de revolutie atunci cand m-am mutat. Mi-am facut un tatuaj. Mama probabil ar face crize. Mna... Eram prostuta pe atunci si mult prea tanara si neexperimentata, dar nu regret"
Nu stia de ce o luase gura pe dinainte si vorbise atat de mult. Zambi scuzator spre Klaus.
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: For the sake of everything - by Dawn Snow - 30 Dec 2012, 14:13
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|