|
30 Dec 2012, 15:29
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye ii raspunse la randul sau cu un zambet. Intreaga atmosfera paru sa se schimbe in doar cateva secunde. Cel putin pentru el. La revedere, oh, tu, versiunea prea serioasa, si bine ai venit, stangaciule! Isi flutura mana cu nonsalanta, un zambet pufnit pe buze.
" Neah... Dar nu-i o problema, Irine! Oricum, pare destul de sigur ca am facut si eu greseli. Am partea mea de vina, dar hai sa uitam de asta"
Lasa cartea intr-un colt al mesei si se ridica energic de pe scaun. Lucrurile aveau sa se schimbe. Fara doar si poate.
" Acum, ia spune mataluta... Ai vazut vreodata camera de dupa rafturi?"
Era probabil o camera la fel de banala ca oricare alta, dar, in mod straniu, pe oricine intreba de existenta sa, numai Soimenii din anii mari il puteau lamuri. Ceva ii spunea ca era legat de pasiunea pentru carti a Albastreilor. Iar acum, era randul sau sa duce, la nevoie, secretul mai departe. Pana la urma, avea o urmasa a Rowenei langa el. Daca ar putea intelege cineva, Irine era aceea.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|