god knows i'm not dying but i breathe now
30 Dec 2012, 15:34
  • India rosi cand auzi ca era profesoara lui preferata, intrebandu-se ce anume il facea s-o placa. Ei nu i-au placut niciodata copiii, si de aceea era inca un mister pentru cum de acceptase sa predea la Hogwarts.
    "Nu sunt pregatita sa pasesc inca in lume. Mi-e teama sa ma alatur oamenilor, asa ca tot ce-mi ramane e sa ma ascund printre elevi. Si pe langa asta, mi-e dor sa mai fiu iar eleva, asa ca mai bine raman."
    Desi ii ascunse al doilea motiv, si anume faptul ca singura ei ocupatie era baletul, iar acum nu mai avea cum sa fie balerina pentru ca fusese data afara de la teatru dupa lugna sa absenta, ii placea sa se minta singura, spunandu-si siesi aceste motive.
    "Sunt optimista. Daca n-as fi, pana acum as innebuni. Pentru ca nu e chiar asa usor sa-ti cunosti clipa mortii"
    Il mangaie pe Caesar, care se apropiase de ea, si ii zambi. Incepeau sa-i placa si cateii, din cate se parea.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: god knows i'm not dying but i breathe now - by Isolde du Maurier - 30 Dec 2012, 15:34