|
|
30 Dec 2012, 20:26
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Mersese in pasi lenti pana acolo, agale. Deschise usa de la bucatarie si observa ca era goala, perfect cat sa nu comenteze cineva sau pur si simplu sa ii stea pe cap. Isi indrepta privirea catre frigider si merse exact acolo, insa se opri si isi intoarse privirea spre el, zicand:
-Dar eu nu ma pierdeam deobicei...poate ca ai avut dreptate prima data, poate ca nu pot infrunta toate astea singura si poate ca ar fi mai bine sa cer ajutorul, insa nimeni nu ar intelege gravitatea situatiei...si..nu stiu daca ma pot increde in oricine sa spun adevarul gol-golut, despre familia Thibault. Spuse ea, isi lua din frigider o ciocolata alba, preferata ei. Se aseza la masa si o deschise, ii facu semn si lui daca voia sa ia, daca nu lua cateva bucatele, era sigura ca avea sa isi revina dupa asta la normal, si probabil ziua urmatoare nu avea sa se mai scoale din pat, sa doarma toata ziua si sa-si revina complet, sau aproape complet.
-Sora mea e colega cu tine..la viperini, Nina...e anul cinci, sunt sigura ca o stii, si doar din vedere.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|