Swagger Jagger
|
30 Dec 2012, 21:03
|||
|
|||
El ramase la ceva distanta fata de el, sprijinit de una dintre mese cu bratele incrucisate la piept. Cand ii oferi ciocolata facu un semn discret ca nu vrea, oricum singura ciocolata pe care o agreea era cea neagra cu lapte. Asta alba si nu mai stiu ce alte chestii, erau prea dulci pentru el. Nu era genu sa mamanceciocolata oricum, doar in situatii grave...Si cum el nu fusese asa de afectat, nu avea nevoie.
Dadu sa-i rapsunda Julietei dar tocmai atunci aparu un spiridus de casa langa ei. Normal ca nu ii zise nimic Julietei, doar era profesoara si in plus nu facea cine stie ce chestie, insa se adresa lui Charles cu binecunoscutul "domnul Duncan" intrebandu-l daca mai doreste extra portie,dandu-l astfel de gol ca el manca mai mult decat i se cuvenea unui student. Charles il fulgera brusc cu privirea, nevrand samai continue spiridusul sa mai spuna cine stie ce altceva ceruse, pentru ca ceruse o graada. Nu avea nimic cu spiridusii, de fapt chiar ii placeade majoritatea si se purta furmos cu ei, dar cand il dadeau in gat, asa pe fata, il enervau ca naiba. Vazand privirea arzatoare si rautacioasa a lui Charles, spiridusul facu o plecaciune si disparu rapid. "Nuiau multa mancare, doar ca uneori mi se face prea foame intre mesesi gata." Se explica intr-un mod copilaros, insa nu stia ce sa zica altceva. O data ii fusese scazute puncte din cauza asta, dar spera ca nu asta era preocuparea Julietei la ora asta. Oricum schimba rapid subiectul "Cat despre ajutor, sunt sigur ca exista persoane care sa vrea sa faca asta.Nu e o chestie simpla si inofensiva, dupa cate observi si nu e de jucat cu ea...Deci lumea va intelege. Atata ca trebuie sa stii cu cine vorbesti.Dar de vorbit e neaparat. Cat despre Nina, sigur c-o stiu...insa n-am stiut ca e sora ta. Nici de ghiceam nu imi venea sa cred ca e sora ta..." La auzul numelui Ninei, se lumina brusc la fata.Nu isi inchipuise vreodata ..ca cele doua erau surori. " Ninami se pare destul de puternica sa reziste chestiei asteia, din cate o cunosc eu.Degeaba o protejezi, candva totva afla..Vezi numai sa nu regreti atunci ca nu i-ai spus mai devreme." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|