|
31 Dec 2012, 01:29
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
"Mi-a trebuit atata timp...sa-mi dau seama ca am nevoie de cineva. Imi pare rau ca te-am facut sa astepti, si pe mine insumi."
Si era adevarat. Avusese nevoie de multi ani sa-si dea seama ca singur nu putea reusi nimic, oricat de mult si-ar fi dorit el. Insa cum ar fi putut sa cucereasca lumea, sa fie un erou, sa fie iubit, daca nu avea pe nimeni care sa-l astepte cu sufletul la gura? Razboiul nu era simplu, insa era mai usor sa mori, stiind ca cineva te astepta si se ruga pentru tine. Era mai usor sa-ti dai viata gandindu-te la cineva drag.
"Pentru ca de acum, voi merge la razboi, draga mea, insa tu esti curajoasa, si trebuie sa profitam de acest timp. Sunt sigur ca nu am sa mai traiesc mult, oricat de mult m-as stradui sa nu intru in necazuri. Poate ca tu ma vei salva, acum ca esti acum, insa trebuie sa ma gandesc si la partea negativa a lucrurilor"
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|