|
|
31 Dec 2012, 02:12
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- O lasa balta, in fond nici nu stia de ce vorbea cu el astea. Nu il interesa, nu avea sa se bage in asta si in plus era vorba de familia Thibault, familie renumita pentru spionaj, dar se pare ca Julieta si Nina vor incheia ciclul asta, sau cel putin asa voia cercetasa.
-Ti-am dat doar o parere, nu ti-am impus ceva. Si, nu ma mai trata ca pe o profesoara in timpul cat nu sunt ore, nu ma simt bine..imi placea ca eleva si vreau sa raman asa, e mai comod pentru mine si pentru cei din jur. Ii era mult mai bine daca era doar o eleva simpla si atat, ii placea mai mult asta. Dadu din umeri absenta la ultima intrebare si brusc aproape ca scoase un tipat cand auzi in spatele ei cum unul dintre dulapuri cade, se intoarse brusc, zicand:
-Declar ziua de azi...pierduta degeaba. Spuse ea inghitind in sec si ii facu semn sa iasa pe usa, dulapul acela cazut nu semnifica ceva bine, desi la inceput parea destul de..normal. Dadu sa iasa prima pe usa deschisa insa ii se tranti brusc in fata auzindu-se din nou o bubuitura.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|