|
31 Dec 2012, 12:42
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Nu-si imaginase ca atmosfera din casa Rovson putea suna astfel. Isi prinse genunchii intr-o imbratisare stransa, privindu-l visatoare. Avea si un frate. Ea avea o sora mai mare.. si mai incapatanata decat ea. Isi musca interiorul obrazului, inca privindu-l pe Hawkeye. Incepuse sa-i placa numele acela. Din nu stiu ce motiv, chiar ii placea. Aducea magie intre Colin si Rovson.
" Deoarece imi place atmosfera. Este asemanatoare cu cea de acasa. Si faptul ca tu si fratele tau va intelegeti; imi imaginez cum deschideti entuziasmati cadourile de sub brad, cele cu numele vostru. Iubesc Craciunul." Termina intr-un ton calm, inca privindu-l pe Hawkeye. Baiatul acela devenise din cel mai bun prieten, o persoana importanta. Dar ea nu voia sa strice o prietenie.. il considera cel mai bun prieten in continuare. Cel mai bun. Nu era cineva care sa se compare cu Hawkeye.
" Imi plac ochii tai." Se trezi aceasta spunand. Intr-adevar, mereu isi dorise sa aiba ochi albastri. Considera ca ochii albastri mergea perfect cu parul brunet.. pe cand cei caprui cu parul deschis la culoare. Nu o spusese ca sa primeasca inapoi un alt compliment.. ei chiar ii placeau ochii colegului ei de casa. Erau mai albastri decat albastrul.. iar ei ii placea albastrul. Era o culoare.. frumoasa.
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|