|
31 Dec 2012, 17:57
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Am zis doar ca esti indragostita, crede-ma te cunosc.
Cum? Fusesera despartit timp de sapte ani. Cand avusese timp sa o cunoasca? Isi incrucisa mainile a piept, privindu-l bainuitoare. Cand fusese trasa cu el, Aparura intr-un.. ce era acela?
Oameni, oameni, oameni. Lavinia?! O femeie tanara, foarte zambareata. Agnes ii facu instinctiv cu mana, apoi se intoarse spre restul incaperii. Prea multe calculatoare, prea multe informatii deodata, prea multi oameni necunoscuti, prea mult stres. Cu siguranta sediul acela se afla undeva in lumea Incuiatilor. Disparu de acolo, inapoi in fata casei ei, asezandu-se pe scarile ce duceau spre intrare. Isi sprijini barbia in palme, iar coatele pe picioare. Privi cum pamantul devine mai negru.. Ploua.
Se retrase in casa, unde se aseza pe toata canapeaua din living, acoperindu-si ochii cu antebratul drept. Astepta venirea lui Klaus din urma ei.. de care cu siguranta nu va scapa.
" Ronald?" striga aceasta spargand tacerea deplina din casa. Labradorul aparu pe usa, fluturandu-si mandru coada stufoasa. Se urca pe canapea, langa Agnes si .. usa se deschise. Se intreba daca era Klaus sau Gabriel, tipul insuportabil ce urma sa o antreneze de acum incolo.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|