|
01 Jan 2013, 03:10
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
"Mi-ar placea sa stiu ca eu te pot proteja mereu, insa nu-mi doresc acest risc", ii sopti in ureche, inhalandu-i parfumul dulce, feminin.Fiecare persoana avea propriul miros, iar al ei...al ei era cel mai dulce, cel mai puternic si cel mai atragator. Niciodata nu ar fi putut fi atras de cineva cu alt parfum. Pentru ca de acum inainte, doar la ea se va intoarce mereu, si niciodata nu va mai intoarce capul dupa alta femeie. Pentru ca Nina era cea mai frumoasa femeie pentru el, cea mai inteligenta si cea mai atragatoare.
Isi lipi buzele de ale ei, cautandu-i suflarea ei calda si linistitoare, desi inima ei batea nebuneste. Isi puse o mana in jurul taliei sale, tragand-o mai aproape de el, pentru a-i simti bataile inimii, cu cealalta mana tinandu-i ceafa, in timp ce buzele lui le cautau nerabdatoare pe ale ei, ca un copil.
"Spune-mi ca intr-o zi o sa devii doamna Devereux si vei conduce conacul in care vom locui. Spune-mi"
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread:
|
|