Ready for expedition
|
01 Jan 2013, 21:46
|||
|
|||
Se uitase le ea cu aceeasi privire rece pe care i-o aruncase Arty cind i-a dat drumul. Nu o intelegea daca el o ranise atit de tare, atunci de ce il cauta si ardea de nerabdare sa-l intilneasca. Il sunase pe Arty mai devreme si aflase ce el se afla in oras, avea zi libera. S-au inteles sa se intilneasca in fata teatrului. Drmumul nu va fi lung, cert este ca nu va trebui sa te duc la baza, planul s-a schimbat, asta va fi mult mai usor. Coordonatele le stii Quebek, Canada de acolo te ghidez eu. Ii intinse mina, caci doar daca o tiea d emina putea sa o duca direct in bratele lui Arty. Am vorbit cu el, ca voi veni in vizita, dar nu stie de tine, asta si va fi cadoul meu de Craciun pentru dinsul, sper sa-i placa.
Nici o data nu-i facuse vreun cadou lui Arty, dar nici el nu se straduia. Faptul ca petreceau timpul in impreuna, se bateau cu bulgari, faceau pozne, seara se mai imbatau cite o data era el mai bun cadou. Doi nebuni legati de armata nationala. Nu o sa uite nici o data cum s-au intilnit la academie, dintre toti abiturientii, doar lui Arty nu i-a fost jale sa-i imprumute un pix pentru a ascrie la ultimul examen de intrare, pe a lui ca de obicei il semanase pe undeva. Nu-i venea sa creada ca avea sa se bage atit de tare in viata lui. Poate ca nu avea sa o ajute pe Julieta daca nu vedea ace durere vie ce ardea necontenit in ochii ei si cum in oglinda lor il vedea pe Arty cu toate ca acesta se afla la kilometri departare. Pe de alta parte nici prietenul lui nu o ducea mia bine, seimte golul imens ce-l facuse acea despartire. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|