Ready for expedition
01 Jan 2013, 22:13 (This post was last modified: 01 Jan 2013, 22:14 by Julieta D. Thibault.)
  • Il asculta pe Jimmy cu atentie, insa era prea entuziasmata ca sa inteleaga chiar tot ce zicea. Lua o gura mare de aer, zicand:
    - Si eu sper sa-i placa, Isi scoase bagheta din spatele blugilor si dadu din cap afirmativ in semn daca baiatul era pregatit, il prinse de mana la randul ei si cu ajutorul baghetei disparura si aparura exact in Quebek, Canada. Durase vreo cinci minute, asa ca cercetasa cand aparura direct acolo se puse pe scarile unui teatru mare ca sa-si revina putin, mereu avusese probleme cu astfel de disparitii si aparitii, insa in ultima vreme fusesera mai dese si mai grele.

Se ridica de acolo incet si ii spuse lui Jimmy.
    - Tura viitoare nu va mai fi asa. Spuse ea gandindu-se ca poate avea sa ia avionul, sau orice altceva infara de aparitia si disparitia aceea brusca care o bulversa. Era adevarat si ca in ultima vreme fusese prea solicitata si obosita, insa niciodata nu patise ca acuma..sa fie chiar asa bagata in priza dintr-o data. Isi aranja hainele pe ea care se sifonasera si spuse.
    - Deci? Pe unde o luam?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 29 Dec 2012, 12:43
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 02:48
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 21:46
RE: Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 01 Jan 2013, 22:13
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 22:24