Ready for expedition
01 Jan 2013, 22:32
  • Tipul asta era clar nebun, de ce mama naibi nu statea acolo cu ea ca sa ii tina de urat? Insa defapt ii era tot una, caci probabil Artimei avea sa apara in curand. Nici nu stia cum avea sa reactioneze, nu il mai vazuse demult timp. Nu stia daca era schimbat sau nu, insa nu conta, daca ramase acelasi baiat ca intotdeauna sau se schimbase ii era tot una, evident in bine.
    - Nu, nu soc. Nu cred ca va avea un soc, au trecut doar sase luni...de cand n-am vorbit, e mult dar nu e o eternitate. Si..doamne ajuta, avion? In sfarsit. Se gandi ea cand auzi de bilete, in sfarsit nu avea sa mai foloseasca bagheta cu disparitie-aparitie.

-Bine, multumesc de ajutor. Murmura ea zambind, chiar ii era recunoscatoare lui Jimmy ca o ajutase, insa stia ca probabil el o facuse mai mult pentru prietenul lui, Artimei. Si era si normal, la fel ar fi facut si ea pentru cineva atat de apropiat, sau cel putin asa stia ea: ca se aveau ca fratii si ca fusesera apropiat, si probabil inca erau. Se aseza din nou pe trepte, asteptand.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 29 Dec 2012, 12:43
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 02:48
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 21:46
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 22:24
RE: Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 01 Jan 2013, 22:32
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 10 Jan 2013, 17:47