|
|
01 Jan 2013, 23:43
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Chicoti scurt, ii fusese dor de el timp de 6 luni si nici macar nu ii raspunsese la primele scrisori. Poate el stia, sau nu, insa orgoliul ei era mare si daca era ranit, cum facuse el acum sase luni ei bine se putea astepta la orice pentru ea. Insa ii parea rau acuma ca nu ii raspunsese, intr-un fel, dar in altul nu pentru ca altfel nu s-ar mai aflat aici, ar fi stiut ca era bine si nu ar mai fi trebuit sa vina, si nici nu s-ar mai fi intalnit cu Jimmy. Isi puse mainile deoparte si de alta a gatului baiatului si se juca cu degetele in parul lui in timp ce ii raspunse la sarutul care o lasa fara suflare, ii fusese dor de acele momente tandre dintre ei doi.
Se desprinse usor de el, zicand:
- Usor, avem timp. Spuse ea si ii dadu un sarut pe obraz, apoi isi relua respiratia normala, care pana atunci fusese sacadata. Il analiza din cap pana in picioare, ramase acelasi Artimei ca si cum il lasase acum sase luni. Insa stia, ca avea sa urmeze din nou sase luni, sau poate ani si o sa fie la fel, iar ea..ea nu stia ce avea sa faca, avea planuri de viitor, in care il incluse si pe el..acum cateva luni, dar brusc disparuse din peisaj.
-Mi-a fost dor de tine.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|