|
02 Jan 2013, 22:33
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ceva din hotărârea cu care spusese Colin acea propoziţie o făcu pe Nina să râdă. În plus, acum suna stupid, faptul că tocmai îi dăduse un pumn pe care urma să-l ţină minte o vreme doar pentru nişte cafele stupide.
Nina îl urmă pe Hawkeye, poziţionându-se cot la cot cu el. Când îi văzu, maimuţoiul de la intrare se încruntă şi îşi strivi pumnii unul de celălalt. Însă, după ce-i observă faţa lui Hawkeye, în ochii lui apăru îngrijoararea. Se pare că oamenii aceia nu era totuşi oameni răi.
"Ne-am întors," începu Nina să vorbească, profitând de ezitarea bărbatului, "să plătim cafelele. Am fost atraşi într-o cursă afară din local, ne-am grăbit pentru că credeam că este un om rănit afară."
Bărbatul îi privi cu ochi mici, încercând să decidă dacă spuneau adevărul. Însă se părea că faţa umflată a lui Colin era destulă dovadă pentru el.
"Intraţi," spuse el pe o voce joasă şi făcându-le semn spre uşă. "Aveţi noroc că v-am aşteptat înainte să chemăm Ministerul, totuşi. Încercaţi să fiţi mai atenţi data viitoare."
Îi urmă spre masa pe care o părăsiseră, iar cafelele era încă acolo.
"Sau măcar să plătiţi," mormăi bărbatul şi se duse spre bar, de unde urma să îi supravegheze cu atenţie.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|