|
|
Born to guide. Born to betray.
|
03 Jan 2013, 18:56
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Nu se putuse abtine. Mana ei reactionase inainte ca logica si ratiunea sa-si ocupe pozitiile. Dar nici ca regreta vreo clipa. Rovson isi merita palma.
" Iti pare rau" incepu ea pe un ton periculos. " Iti pare rau! Ei bine, si mie imi pare rau! Pentru lupta pe care am pierdut-o, pentru vietile ce nu trebuiau luate, pentru faptul ca acum operatiunea Ordinului e compromisa! Stii prea bine ca in toata tarasenia asta punctul forte al planului nostru statea in faptul ca ei nu aveau habar ca Ordinul ii are in vizor! Faptul ca ei nu stiau ca ii cautam! Ghici ce, Rovson! S-a dus pe apa sambetei! Doua luni de informatii pierdute! Duse! Si sunt sigura ca imi pare rau i-ar fi ajutat pe ai tai daca eram nevoita sa le bat la usa si sa le spun ca esti mort! Iar Freddie ar fi mai mult decat multumit sa primeasca un imi pare rau daca se intampla asta!"
Isi ridicase vocea pana la a doua propozitie si deja ragusise pana la final. Putea sa bage mana in foc ca putea fi auzita de pe coridoare.
" Nu are decat sa-ti para rau... Asta nu inseamna ca iti poti rascumpara greseala"
Ce-i drept, Ema nu stia daca intr-adevar era furioasa pe micul moment de neatentie al lui Hawkeye sau pe faptul ca pustiul fusese la un pas sigur de moarte.
Se retrase si il mai privi o clipa cu ura. Ema se intoarse pe calcaie, lazandu-l pe Hawk in mizeria lui. Ea avea sa iasa de tot si din toate. Insa stia ca nu poate. Si nici nu a ajuns bine la usa, cand alte sunete o facura sa se intoarca in loc.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Born to guide. Born to betray. - by Ema Snow - 03 Jan 2013, 18:56
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|