|
04 Jan 2013, 22:04
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
Julien rase. Nu se putea asa ceva! Filch sa aiba simpatie pentru un copil? Era ceva imposibil. Insa se parea ca nu si pentru Nina. El nu putea sa nu se gandeasca la Filch ca la un capcaun doritor de torturi grele si neinimaginabile pentru elevii de la Hogwarts.
"Inseamna ca ar trebui sa fi insemnata in cartea minunilor, daca exista asa ceva, paracioaso", rosti el, accentuand ultimul cuvant cu un ranjet amuzat.
Faptul ca noua sa partenera fusese o mica diavolita pentru cei de la Hogwarts il incanta intr-o mare masura. La fel fusese si el, si probabil si copiii lui (se temea sa spuna copiii lor, pentru ca viitorul se dovedise mereu nesigur si plin de pericole nebanuite), si copiii copiilor lor.
"Habar nu am. Din partea mea, poate sa fie si nemuritor, insa sa nu se atinga de copiii mei", rosti el enervat pe faptul ca tocmai realizase ca atunci cand va avea copii si ii va trimite la Hogwarts, acestia vor fi probabil torturati de Filch.
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|