|
Vacantza de vara
|
|
22 Jul 2008, 10:59
|||
|
|||
|
Vacantzaa
![]() ![]() Am fost la Poiana Pinului, tabara castigata la Cangurul, pt a doua oara! Am fost.. nebuna taberei ![]() noaptea purtam ochelari de soare, manushi negre, scurte sau mai lungi, gen plasa, cercei mari.. discoteca mereu UBESK tabara asta! am fost cu clasele V-VI. Deci imi plake de cineva din judetul meu ![]() [am fost cu doi baietzi]. Am stat la mansarda si m'am dat cu capu` de tavan de N+40 ori, N > 1700 ![]() am luat premiul I la abilitati practice, dupa ce 4 zile am facut bilutze din hartie creponata si am lipit apoi pe imaginea unui dovleac.. sa nu mai vad bulinutzeeee O__O *AAAA*Deci asham.. ma distram batand baietii aveam o colega de camera super dragutza, una a drequ rau si nesimtita, si una.. asha si asha [cam suparacioasa]. Au pus judetul meu [Mehedinti] cu Dolj, de la locul in care stau fiind eu si 2 baieti, cu inca 3 fete si 2 baieti din Dolj... 4 baieti, 4 fete, unul din baietii din Dolj idiot rau care tot ce face e sa traga bashini incontinuu =] Apoi.. focul de tabara, am stat cel mai aproape de focul urias, alaturi de ... ehhh, ala din MH de kre imi plake :>. "Inghetam" acolo, va dati seama. Ce m'am distrat ![]() nu mai doream sa plec!! La intoarcere am mers cu masina aproape 10 ore TT.TT mai bine mai stateam inca vreo 9 zile in tabara si mai vedem dup'aia ![]()
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|