|
05 Jan 2013, 00:26
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Nina îi privi pe cei doi bărbaţi peste umărul lui Guillaume. Unul avea părul până sub urechi şi o barbă ciudată, iar celălalt avea părul tuns scurt, însă purta o mustaţă ridicolă. Nu ştia de ce, dar cei doi i se păreau vag cunoscuţi. Periculoşi, dar cunoscuţi.
Aveau baghetele scoase şi purtau multe săbii şi cuţite la cingătoare.
"Vă rog, da-ţi-vă la o parte, domnule Devereux," spuse unul dintre ei, cel cu mustaţa. "Suntem aici pentru domnişoara Ivy Renee Thibault."
Nina se uită în sus când îşi recunoscu vechiul nume. Sperase să scape de el pentru totdeauna.
"Ce vreţi?" întrebă Nina pe o voce puţin răguşită.
Cel cu părul lung îi zâmbi puţin.
"Acolo sunteţi, stăpână," spuse el. "Am crezut că n-o să vă mai vedem vreodată."
Totuşi, nu-şi puse bagheta înapoi în buzunar. "Ce vreţi?" întrebă Nina din nou.
Bărbatul o privi confuz. "Să vă ducem acasă, bineînţeles. Am venit aici din ordinul celeilalte domnişoare Thibault."
Şi atunci, ceva în mintea Ninei pocni. Nu erau inamici, nu erau Sfinţii Mortali, nu erau răi de fapt. Îi trimisese Julieta. Aflase că fusese capturată şi îi trimisese pentru a o ajuta. Prin faptul că ajunseseră aici, Nina deduse că înfăţişarea lor ridicolă nu le arăta şi puterile. Se uită la Guillaume şi îi puse mâna pe umăr. "E în regulă," şopti ea şi păşi în lături.
"Puteţi să-i spuneţi surorii mele că sunt bine," răspunse Nina.
Ochii celui cu mustaţa se îndârjiră. Dintr-o dată, expresia lui se transformă.
"Trebuie să veniţi acasă," spuse el, mai dur.
Nina observă tenta ciudată şi se dădu un pas înapoi.
"Julieta nu v-a trimis."
Nimeni nu răspunse.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: curiosity killed the cat - by Ivy Thibault - 05 Jan 2013, 00:26
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|