I'm still alive~
|
05 Jan 2013, 00:55
|||
|
|||
Se uita la el in timp ce gandul ii statea numai la Daniel desigur. Cand spuse de lant, zambise dragut iar cand ii simtii buzele lipite scurt de ale sale se bosumfla usor. O facea sa tanjesca dupa el, sa doreasca sa il sarute non-stop si sa fi numai a ei.Simtii capul lui pe umarul sau si zambii dragut iar cand incepu sa ii zica ca o iubeste aceasta isi duse mana la parul sau si se juca dragut in el. Se gandea mult la el iar cand un gand ii puse stapanire pe gandire, incepu sa chicoteasca dragut.
- Stii imi pare rau pentru o singura chestie. Chiar foarte rau dar na... nu sunt eu rea dar...totusi. Imi pare rau ca nu te pot avea celelalte fete. Sigur te viseaza si te doresc multe. Imi pare rau sa iti zic dar esti al meu, spuse aceasta incepand sa rada usor Doamne ce rea putea fi, nici nu era genul ei dar pentru el ar fi devenit si o viper in loc sa fie soim. Era ciudat acest lucru dar asta era adevarul chiar daca ea avea mereu sa ramana inauntrul sau o soimeanca si un soim in toata firea sa. Era pur si simplu prea iubitoare si nu ar fi lasat pe nimeni sa se atinge de Daniel. Chiar prea posesiva acum dar nu putea sa fie decat al ei. Asta era proprietatea ei momentan. Se simtea mandra de asta iar pentru asta ii stranse si mai tare mana in a sa. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|