“Life is like photography. You use the negative to develop.”
|
05 Jan 2013, 14:47
|||
|
|||
Ii urmari miscarile fetei cu coada ochiului ,observa unele nesigurante ,se citea in privirea sa ,isis aseza plama usor peste buze ,cascand ,find o persoana nematinala ,acesta era cam ora pe la care adormea insa cand avea companie totul era diferit.Isi ridica privirea cand observa cu acei ochi copilarosi dar totusi trecuti prin multe amintiri .Vazuse ca fata se aseza langa ea .
Ahh inteleg deci dupa mintea sa acum era ora ,sau de acesta data se inselase ,oricum era ca si un jos de sah ,cumva faceai un pas gresit erai terminat ,precum un acrobat care legat la ochi vrea sa ajunga pe cealalta parte a prapastiei inceracdn sa isi mentina echilibrul doar pe o sfoara subtire.Isi muta privirea curioasa spre fata ,umezindu-si putin buzele trandafiri . Deci inca nu sunt ore ,m-am incurcat eu nu?Isi lipsi lin palma peste frunte ,gandind ea ''Oare unde mi-a stat capul ,amd fost prea mult timp pierduta sub acest cer plin de amintiri''Doar clipi de cateva ori ,privind-o pe tanara care parea afi fericita ,nu putea sa isi dea seama care era motivul ,caci ea nu s-a nascut cineva suprem era cu totul inferioara acestei lumi dar aparitinea uneori unei alte vietei ,diefrite si nostalgige.Auzise glasul lin si melodic al fetei care se asemana cu o soprana ,lasa un suras sa ii scape printre buze. Chase Clarisseprinse mana fetei in a sa ,strgand-o finut ,dupa cateva secunde dandu-i usor drumul .Asculta intrebarea ,ducandu-si mana spre cap ,ciufulindu-si putin parul ,nestind ce sa raspunda mai exact. De ce vreme stau pe aici ,bantui acest loc si incerc sa reculeg amintirile pe care le-am legata prind-o sfoara nevizibila de a lungul anilor ,dar mi-am amintit ceva acum ca venise vorba de sfoara Inchise bland ochi ,stind ca parea o nebuna ,inspira aer adanc in piept gandindu-se la intrebarea fetei''Frig'' oare ii era frig acesta era doar un simplu cuvant ,putea sa zica nu can defapt ea tremura putea sa zica da cand ea nu simtea nici macar putin adierea vantului ,dar nu era intocmai cea care umbla cu minciunile.Isi deschise ochi lasand ca aerul adunat in piept sa se resfire afara ,doar se uita spre tnara zambindu-i cald. Nu imi este frig nu te ingrijora ,oricum uneori mintea mea nu prea este normala ,desi de la atatea ganduri la ce ma mai astept ![]() if we live under the same sky we'll probably meet someday |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
“Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Chase Clarisse - 04 Jan 2013, 20:02
RE: “Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Ema Snow - 04 Jan 2013, 20:31
RE: “Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Chase Clarisse - 04 Jan 2013, 21:40
RE: “Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Ema Snow - 05 Jan 2013, 09:18
RE: “Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Chase Clarisse - 05 Jan 2013, 14:47
RE: “Life is like photography. You use the negative to develop.” - by Ema Snow - 05 Jan 2013, 15:20
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
My melody is my life | Melissa A. Reningan | 5 | 1,793 |
03 Oct 2011, 16:23 Last Post: Jake Halken |