Thread Closed 
would you be ma girl?
05 Jan 2013, 17:55
Zambi si ea, privindu-l si trase aer in piept. Se intinse, luandu-l de mana si il trase aproape de ea, iar cand distanta dintre ei fu destul de mica, se cuibari in bratele lui.
-Acum nu-mi mai e, spuse incet si rosi cu putere, muscandu-si buzele. Trase aer in piept, parfumul lui, gadilandu-i simturile si nu se putu abtine sa nu zambeasca larg. Se simti pentru cateva clipe bune ametita si fericita, iar in acel moment e tot ce conta.
-M-am plictisit si mi s-a luat de ore. As fi vrut sa fi la Viperini. Am fi putut sta impreuna toata noaptea, ofta si ii dadu drumul, caci ceasul ei interior ii spunea ca era timpul pentru cina. Apoi vor trebui sa mearga in camerele lor. Ii zambi dulce si il saruta pe obraz.
-Hai sa mergem. Mor de foame, chicoti satena si il lua de mana, tragandu-l spre scarile de la intrare. Le urca rapid, fara a-i da drumul nici macar o secunda si clipi cand intrara in castel. Observa cum Viperinii urcau la parter, apoi se indreptau spre etaj, pentru a ajunge la Sala Mare.

Be your own kind of BEAUTIFUL
[Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio2_250.png][Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio4_250.png]
BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: would you be ma girl? - by Cresseda E d'Guillaume - 05 Jan 2013, 17:55

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Girl's Night Ella Kruff 45 7,533 14 Jan 2012, 19:37
Last Post: Mina Fabienne Potter