When walls come down
|
05 Jan 2013, 19:24
|||
|
|||
Il asculta cu atentie si incepu sa rada cand zise de un loc permis. Pentru ea era ceva foarte normal dar totusi avea si el putin dreptate. Ce este drept... avea o scuza excelenta pentru venirea in Padurea Intersiza si cu siguranta cineva ar fi crezut-o. Poate ca Hawkeye nu dar altii care nu o cunosc cu siguranta ar face asta. Se uita din nou la baiat si zambii provocator catre el stiind ca avea un plan malefic in cap. Baiatul stia ce era de capul ei si poate ca uneori propriile sale idei erau atat de brusce si ciudate in cat ar putea speria pe oricine. Se stia asta, era ca un uragan si chiar putea fi foate periculoasa. Dar ma rog....pana la urma era vorba de Irine. Multi stiau ce este de capul ei si nu se mai speriau de comportamentul ei.
- Ehh nu conteaza. Era o mica gluma.... Pai eu am venit in aceasta padure cu un motiv intemeiat si bine stabilit. In primul rand azi m-am trezit si nu te-am gasit nicaieri. Si m-am panichat pentru ca nu te-am gasit dar dupa mi-am dat seama ca esti undeva inafara scolii. M-am gandit la locurile care iti plac si te-am cautat. In curtea scolii nu, la minunatul lac nu asa ca m-am panichat putin asa ca te-am cautat in padure. Vroiam sa vad daca esti inregula, spuse aceasta oftand usor II zambii dragut baiatului gandindu-se la toate ideile pe care i le insirase baiatului. Ce dragut raspuns a dat, spera sa fie crezuta macar. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|