-old memories
|
05 Jan 2013, 20:53
|||
|
|||
Trase aer în piept, salutând câţiva băieţi de la Viperini şi zâmbi. Se gândi la Joseph, şi o cuprinse un dor nebun de a sta singură cu el. Se îmbujoră, iar când Derek strigă la ea, prima oară nici nu auzi. Tresări când tânărul aruncă în ea cu un şerveţel. Îl privi urât, acesta începand să râdă.
-Nu e că nu mi-ar plăcea să te văd cum te îmbujorezi, gândindu-te probabil la băiatul Ochi-de-Şoim, dar se holbează tipii la tine. Şi crede-mă că nu am chef de vreo bătaie când începem şcoala, spuse extrem de serios Derek, iar Cresseda începu să râdă. Îşi muşcă buza şi clipi mirată când văzu că Derek înjură încet, apoi se întoarce la tejghea. Privi spre uşă, iar când îl văzu pe Ryan se încruntă. Îl urmări calmă cu privirea, în timp ce acesta îşi făcea loc spre masa la care stătea ea, iar când se aşeză jos, îl privi sceptică. -Oh, bănuiam eu că trebuie să fie ceva care te-a reţinut mai mult de o oră, spuse pe un ton sarcastic, zâmbind apoi dulce. Îl auzi pe Derek râzând, şi mai luă puţin din prăjitură. Se încruntă când îl auzi, şi văzu privirile ucigătoare ce şi le aruncau cei doi. -Ryan încetează ! îi ordonă calmă şatena, în timp ce se juca distrată cu pandantivul de la gât. Nu avea chef de o luptă între doi tipi, mai ales că amândoi erau prietenii ei. Trase cu putere aer în piept, şi-şi dădu părul din ochi. Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
-old memories - by Cresseda E d'Guillaume - 05 Jan 2013, 20:11
RE: -old memories - by Ryan Wagner - 05 Jan 2013, 20:30
RE: -old memories - by Cresseda E d'Guillaume - 05 Jan 2013, 20:53
RE: -old memories - by Ryan Wagner - 05 Jan 2013, 23:00
RE: -old memories - by Cresseda E d'Guillaume - 07 Jan 2013, 11:52
RE: -old memories - by Ryan Wagner - 13 Jan 2013, 00:58
|