I'm still alive~
|
06 Jan 2013, 01:41
|||
|
|||
Zambii larg la baiat cand incepu sa vorbeasca iar cand o saruta ii accepta sarutul pana la capat. Nu avea ce pierde cand era vorba de asta. Cu cat il simtea mai aproape de ea cu atat era mai bine petru toti. Cand acesta incepu sa se joace pe acolo si ajunse deasupra sa, Irine ramase blocata pe moment si nu mai stiu cum sa reactioneze iar cand o saruta pe varful nasului incepu sa chicoteasca ca un copilas mic. Ma simteam vrajita si el si se pare ca aceelasi sentiment il avea si baiatul pentru ca era pe alta lume. Irine statu si se gandii foarte bine la intrebarea sa iar la final ranji larg la baiat.
- Ca sa iti raspund la intrebare. Da.... Mai bine spus, as zice altceva. Eu as sta oriunde dar numai sa fii tu cu mine. Nu ma intereseaza daca stam aici sau stam intr-o padure intunecoasa si oribila, conteaza ca esti tu! Tu esti cel mai important lucru pentru mine, spuse fata zambind dulce Il trase mai aproape de ea si incepu sa il sarute pasional pana cand sarutul fu rupt de catre mesagerul cel mai important adica bufnita. Aceasta ii lasa o scrisoare iar dupa pleca. Cand se uita, observa ca este de la Sebastian si pe langa asta si o scrisoare care tipa. Partea buna era ca ii putea auzi vocea dar partea rea era ca avea probabilitate de a tipa. - Mi-e frica sa o deschis. Facem pariu ca a aflat ca suntem impreuna si acum are de gand sa tipe la cineva. E cel mai bun prieten al tau, nu vrei sa sdeschisi tu scrisoare te rog?, intreba aceasta zambind dragut Parca ii era frica de scrisoare. Ma rog...niciun poate, chiar ii era frica de scrisoare asa ca o puse in fata lui Daniel. Isi lipii capul de pieptul sau si il prinse in mana pentru ca se ridicara amandoi cand venii scrioasrea. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|