Cai verzi pe pereti .
06 Jan 2013, 03:02 (This post was last modified: 06 Jan 2013, 05:13 by Lewin Lovwell.)
'Vrabiute ... serios ..' gandi Lewin
"Tineti-va de mana mea si va duc undeva la liniste..." zise fata privindu-l in ochi din nou , mai degraba din greseala pentru ca isi retrase imediat privirea. 'De ce ma tortureaza ?'isi zise acesta , apoi mintea ii sari la vorbele acesteia 'Sa , sa ma tin de mana.. da desigur ..'. Vrajitoarea ii prinse mana , la atingerea careia Lewin simtii rece . 'Da` sincera mai e fatuca asta' . Il tragea pe Lewin printre nenumarate stradute . Acesta se intreba unde il duce fata , care apucase acum pe o straduta care ducea spre Urlet in noapte , dar si spre Ceainaria doamnei Puddifoot . Ce facea ?Avea sa il duca la Urlet in noapte ? Toata lumea stia ca locul ala e bantuit . Urlet in noapte ca Urlet in noapte , dar Ceainaria doamnei Puddifoot .. ? Se credea el chipes , si chiar ii placea fata , dar abea se cunoscusera .'Sunt asa de chipes incat s-a indragostit .Totusi .. Ce vrea sa faca ? '
Incerca sa isi smulga mana din stransoarea fetei usor , sa para ca si cum ar aluneca , dar nu reusi.
'Mana i s-a incalzit de cand o tine pe a mea' se gandi mirat Lewin .
Ce ganduri aiurite ii incoltea in minte acea potiune . Incerca a treia oara sa isi traga mana din stransoarea fetei , aproape reusi , cand tanara isi infipse unghile in ea . Deobicei foarte rezistent , de data aceasta avea ochii inlacrimati , probabil din cauza potiunii care il molesise si il facuse mai slab .
"Ma scuzati! Vai! Imi pare foarte rau!" se vaita fata, incepand sa- inspecteze mana"Aveam impresia ca va scap..."
'Clar nu m-ai scapat' isi zise Lewin stergand lacrimile din ochi pe furis cat fata se uita la mana lui.
"E-n ordine , zise cateva momente mai tarziu Lewin , cand fata nu inceta sa ii priveasca mana , sau asa crezuse el , defapt nu trecusera nici macar 3 secunde cat statuse fata aplecata spre mana lui . 'Cred ca si-a rupt o unghie si acum o scoate din mana mea' isi zise vrajitorul in gand . Apoi fata se ridica brusc , ochii intalnindu-li-se din nou , Lewin cazand din nou sub acea vraja pe care o emanau . Se uita in acei ochi ca la ceva minunat , ceva ce ii placea foarte mult , cam cum ii placea ... 'mamaliga si sarmalele' .
"Mi-e foame" zise Lewin fortandu-se sa priveasca in alta parte .

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cai verzi pe pereti . - by Lewin Lovwell - 31 Dec 2012, 02:41
RE: Cai verzi pe pereti . - by Ada McNair - 02 Jan 2013, 02:11
RE: Cai verzi pe pereti . - by Lewin Lovwell - 04 Jan 2013, 01:37
RE: Cai verzi pe pereti . - by Ada McNair - 05 Jan 2013, 01:11
RE: Cai verzi pe pereti . - by Lewin Lovwell - 06 Jan 2013, 03:02