|
06 Jan 2013, 12:11
|
|
Will O'Shea
|
RP Posts: 192
Casa: Viperini
Galeoni: 780
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
- Will o privi pe Julieta pentru câteva secunde. Zâmbi.
'Dacă nu voiam să îţi zic, nu îţi spuneam nici măcar atât,' spuse el, ridicând din umeri. Oftă scurt. 'Ei bine. Părinţii mei au fost săraci şi când aveam unsprezece ani m-au trimis la Hogwarts fără să stea pe gânduri, spunându-mi că mă voi descurca şi silindu-mă să cresc singur. Am reuşit primul an, apoi m-am întors în Irlanda, la casa părinţilor mei, însă ei nu mai erau acolo. Au vândut casa şi nu am reuşit să aflu nici până acum unde sunt. Aşa că m-am întors la Hogwarts şi am trăit acolo numai că ăsta e ultimul meu an. Nu ştiu unde voi sta şi ce voi face după ce se termină. Sunt barman la Ceaunul Crăpat, însă profitul scos de acolo îmi ajunge numai pentru a mă întreţine nu şi pentru o casă. Am avut nevoie de relaxare, nu ştii cât de mult îmi doream o vacanţă, o pauză de la tot haosul. Aşa că am venit aici şi am Apărut direct în staţiune, apoi am furat o panglică roşie şi nimeni nu m-a întrebat nimic.'
Will zâmbi. Era aproape mulţumit de ingeniozitatea sa de a se strecura în staţiune şi de a se preface că e un membru adevărat.
'Totuşi, mă duc acasă în câteva ore,' spuse el. 'Nu vreau să risc să fiu pus la răcoare printre Încuiaţi.' Îi evită privirea pentru câteva momente. Poate că cercetaşa nu ar mai fi vrut să stea cu el după ce ştia în ce necazuri se băgase doar pentru a petrece o zi la plajă.
~the only people that interest me are the mad ones~
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me
Lexie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|