|
06 Jan 2013, 13:11
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Cand auzi insiruirea pe care Irine o facea, realiza ca poate fusese putin cam dur... Ok, poate mai mult. Nu chiar toate domeniile mergeau prost... Bine, sigur fusese o exagerare nepoliticoasa din partea lui.
" Ia sa vedem. Familie. Cred ca mi-ar prinde bine sa ma reped pana acasa. Sau sa stau macar cateva ore cu Freddie. Nu ne-am mai intersectat pe coridoare in ultimul timp. Financiar. Am renuntat la baghetele de zahar din Hogsmeade ca sa strang bani pentru o carte noua de medicina, dar nu cred ca asta e mare scarta, sincer. Magie. Faptul ca am fost suficient de tamp pentru a incerca sa fac o transfigurare, desi stiu ca nu sunt bun la asta. Am fost pisic pentru patru ore si daca nu primeam ajutor, probabil as fi fost si acum. Daca nu sunt atent, inca miorlai. Prieteni. Era sa om... "
Se opri. Era inca socat daca se gandea la asta si realiza iar cat de aproape fusese totul. Lumea scapase in ultima clipa.
" Ce-ar fi sa spun toata povestea ca sa nu te induc in eroare, hmm?"
Se intoarse pe o parte si se ridica usor, rezemandu-se intr-un cot. O privi pe Irine fix, incercand sa-si dea seama daca va primi sau nu aprobarea ei de a continua.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|