|
06 Jan 2013, 14:59
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Il asculta cu atentie, situatia lui parea destul de grava si in acelasi timp incerca sa nu il priveasca cu mila, nimanui nu-i placea asta. Iar ea nu facea ce nu ii placea, ii era chiar ingrozitor sa vada ca, cuiva ii era mila de ea, de aceea se indeparta cat mai mult de acele persoane. Dupa ce viperinul isi termina povestea statu cateva secunde pe ganduri, apoi zise:
-Stii, pentru toate este un inceput. Poti sa-ti inchiriezi un apartament undeva, sau o garsoniera, unele nu sunt asa scumpe. Apoi, un timp probabil inca vei lucra ca barman, insa sunt sigura ca, cu timpul vei evolua si iti vei gasi o slujba mai buna, de exemplu poti sa devi profesor la Hogwarts, asa am inceput si eu, si inca sunt la stadiul ala. Cat despre furatul pangliei rosii, nu stiu cati s-ar fi gandit sa faca ca tine. Si stai linistit, nu vei ajunge la racoare, pot sa spun ca... nu stiu, eu te-am adus pe raspunderea mea. Sunt profesoara, n-o sa zica nimeni nimica..cred. Lua o gura mare de aer dupa ce vorbi incontinuu, exact ca o moara stricata. Sunt sigura ca te vei descurca, daca ai reusit sa vii aici si sa faci tot ce ai facut, restul e o nimica toate. Murmura ea dand usor absenta din umeri, acum ca ii spusese asta ii se pusese un nod in stomac, insa nu stia de ce.
- Si crede-ma, situatia ta e roz pe langa a mea si a surorii mele. Sa spunem ca nu e tocmai placut sa fii tinta..mereu si mereu, sau sa stai cu sufletul la gura ca in orice clipa pot aparea niste indivizi de nicaieri si sa te ia pe nepregatita sa te omoare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|