|
06 Jan 2013, 15:24
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Chicoti cand o auzi.
" Dar nu-i nevoie, Ir. Apreciez ce incerci sa faci, dar serios acum, nu e cazul sa merg acasa. Nu inca. Si oricum, Freddie e probabil la ore"
Piticania aia de Astropuf zapacita pe care il inzestrase natura cu talent la pictura. Din cauza asta era Hawkeye atat de paralele intr-ale desenului, pentru ca tot talentul se dusese la Freddie.
" Cred ca o sa-l caut diseara... Poate dau de el pe la bucatarie" spuse, mai mult pentru sine.
Ramase o clipa lunga tacut. Insa, intr-un final, isi aminti ca avea de spus o poveste. Putea saaiba incredere in domnisoara Wagner.
" Pot incepe prin a-ti spune ca eu, asemenea Emei, sunt membru al Ordinului. Nu de alta, dar nu cred ca ar avea logica ce vreau sa-ti spun fara acest detaliu. Si oricum, nu cred ca te apuci sa strigi in stranga si in dreapta micul secret. Faza e ca eu sunt un boboc in treaba asta. Si acum cateva saptamani am avut ocazia de a-mi dovedi valoarea. Asa ca am fost trimis cu Snow si cu un fost elev al Hogwarts-ului, Spencer Athinkson, intr-un soi de misiune. Doar ca am facut o greseala si totul s-a dus de rapa. Aproape ca ceilalti doi au fost omorati din cauza mea"
Ochii ii devenira duri, privind impenetrabili cerul. Asta era o problema. Daca se apuca de vesnicia cu fetele, atunci o tinea pe saraca Irine pana a doua zi dimineata in Padure.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|