|
|
Thread Rating:
- 1 Vote(s) - 1 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
They don't know about this
|
06 Jan 2013, 15:37
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Poate ca nu trebuia sa se streseze atata pentru un amarat de ceas, in fond nu era al ei, de ce trebuia mereu sa-si faca griji pentru altii? Incuvinta din cap la propunerea lui Will, poate avea sa se intoarca cineva dupa el si sa-l recupereze, sau altcineva sa-l fure.
-Nu e nimic, ai dreptate. Nici nu stiu de ce m-am alarmat, in fond nu e al meu. Murmura ea dand usor din umeri, dar inca avea acel sentiment ca nu era ceva bine, ceva nu mergea bine. Insa timp de cateva minute ei nu se uitasera in jurul lor ci fusesera capitvai de acel ceas, cand viperinul puse ceasul pe marginea de piatra, Wanda se uita in jur. Totul era...nu era cum fusese, casele fusesera inlocuite cu cele din evul mediu, sau cel putin asa stia ea din pozele din cartile de istorie. Ajunse langa Will, inghiti in sec si il trase de maneca, zicand:
- Sigur suntem acasa? Spuse ea desi stia ca raspunsul la intrebarea ei era negativ, observa cativa oameni imbracati exact ca pe vremuri: femeile cu rochii lungi insa bufante, unele avand cate o umbrela pentru a se proteja de soare, iar..brusc o trasura trecu pe langa ei ca o tornada. Wanda se dadu cativa pasi in spate, din nou acel sentiment ca nu mergea nimic bine ii reveni.
- Will, ceva nu e bine.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|