|
06 Jan 2013, 17:46
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawk isi facu o nota mentala pentru a o ruga pe Ema sa atinga subiectul la un moment dat. Un viitor profiler se descurca mult mai bine la asa ceva decat el. El.. El doar putea sa zambeasca si sa ofere o asigurare linistitoare.
" Sunt convins ca va fi in regula, Ozzy. Domnul Vidan va fi bine"
Se rezema de spatarul scaunului, gandindu-se o clipa la intrebarea pe care i-o adresasa fata. Daca visa? Desigur ca visa! Studiile dovedeau ca un om viseaza de cinci-sase ori pe noapte, doar ca nu isi aminteste tot ce viseaza. Abia daca ii mai vin imaginile din doua vise. Si apoi, era din nou dovedid faptul ca uitai mai mult dintr-un vis cu cat te miscai mai mult imediat cum te trezeai. Dar, daca era vorba de conotatiile la care se gandise fata...
" Ba da. Visez, uneori am cele mai dubioase vise, insa... Nu stiu, incerc sa gasesc logica din spatele elementelor pe care le descopar in vise. Am vorbit de multe ori cu Emm pe tema asta. Unele sunt simboluri universale. De exemplu, eu visez foarte des apa. Orice forma. Ori ploua, ori sunt pe malul unui lac sau al unei mari, ori trec peste un rau. Sau sunt in casa, iar cada din baie e plina cu apa. Sau sunt pur si simplu prea multe pahare langa mine. Inca nu am gasit o explicatie la elementul asta recurent"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|