Month.. rays.. threads
|
06 Jan 2013, 18:17
|||
|
|||
Soimeanca cand auzi ca Hawkeye ii spuse tatalui sau "Domnul Vidan " rase atat de tare incat cazuse jos impreuna cu scaunul , si se auzi pe fundal un "auuuuu coloana mea".Se ridica de jos se scutura si isi sterse lacrimile de la atat ras.
-Oh Colin nimeni nu ia mai zis asa si mi sa parut atat de caraghios cand ai ziso .Ridicandusi de jos scaunul si se legana din nou , chiar daca cazuse. Intr-un adevar auzise si ea ceva despre vise si poate chiar era adevarat ceea ce zise soimeanul.Il asculta cu atentie dar vru sa zica ceva dar isi aminti ca vazuse asa zisa carte despre visuri .Se mai balansa inca o data si se auzi o pocnet.Se duse direct la raft lua carte si o deschise la mijloc. "Nu, nu-i vorba de visele pentru implinirea carora trudim de dimineata pana seara, ci de acelea pe care le traim in timpul odihnei de seara pana dimineata.Definitia de dictionar indica un fapt ce ne este cunoscut tuturor: visul - suita de imagini si fenomene psihice care survin in timp ce dormim. Cu o durata de 10-15 minute, visele apar cel mai frecvent la inceputul si la sfarsitul noptii, in principal in cursul somnului “paradoxal”; in total, ele ocupa circa un sfert din timpul total al somnului. " Si termina cu voce tare. -Deci acesta ar putea fi un raspuns destul de folositor zic eu. Inchizand astfel carte si o duse la loc preluandusi apoi loc si ce facea mai inainte. Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|