Wow! Those are nice...
07 Jan 2013, 02:14
  • Un apropiat care sa lucreze la Minister? Ea nu avea apropiati care lucrau in preajma ei, nu voia asta. Ii distrageau atentia, in plus rudele ei se aflau undeva in Germania, Franta, erau raspandite peste tot insa numai unde era ea nu se aflau, spre norocul ei.
    - Nu lucrez cu apropiati la Minister, domnule McNair, Spuse ea cu un accent englezesc destul de pronuntat, inca nu se obisnuise foarte mult cu accentul din scoala, adica de la Hogwarts, si in plus si putin accent german din partea mamei ii era atribuit.

Isi musca buza inferioara intr-un fel enervata, insa in acelasi timp se calma. Nu era genul sa izbugneasca, nu era genul sa se agite nici macar pentru cea mai mica fiinta, sau cel mai mic lucru posibil, daramite pentru ceva scump. Pufni in ras scurt cand il auzi, ea, casatorita? Nu aveai sa vezi asta prea devreme, ii placea independenta si eventual o logodna, insa mai bine fara, sau intr-o relatie si cam atat.
    - Nu am sot, nu sunt casatorita, nici macar logodita. V-am satisfacut curiozitatea, domnule McNair? Daca da, atunci tind sa va zic ca nu sunt proasta, stampila aceea e autentica, ori cineva de la Departamentul dumneavoastra se joaca cu nervii mei.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Wow! Those are nice... - by Berny McNair - 07 Jan 2013, 00:22
RE: Wow! Those are nice... - by Berny McNair - 07 Jan 2013, 01:07
RE: Wow! Those are nice... - by Berny McNair - 07 Jan 2013, 01:28
RE: Wow! Those are nice... - by Berny McNair - 07 Jan 2013, 02:08
RE: Wow! Those are nice... - by Wanda J. Bennet - 07 Jan 2013, 02:14
RE: Wow! Those are nice... - by Berny McNair - 23 Jan 2013, 22:06