{it's time to start the countdown}
07 Jan 2013, 10:30
  • Trecem peste micul moment de neputinta de conectare pe DM de aseara si imi cer cu umilinta scuze pentru intarzierea acestui comentariu Finna

Nu stiu daca e mai potrivit sa spun 'Wooow!', 'Pfuaiaiaiaiai!' sau 'Ioi, Doamne!'. Deci, le voi folosi pe toate trei, my lady Finna
    Ioi, Doamne, Nina/Ivy/Anduca/young witch! Am mai spus-o si o repet. Un 'multumesc' nu e suficient. Dar hei, multumesc! >Happywide< Intotdeauna mi-au placut combinatiile de culori complementare de gredul al II-lea (am verificat Finna, iar prin aceasta declaratie ignoram perechea galbet-violet), iar narcisista de mine ti-a spus motivul cu verde si rosu Love Finna Fundalul se potriveste cu trecutul Emei (asta asa, ca nu ma pot abtine sa nu o dau pe asocieri), textul il ador (ca si cuvinte, dar si ca pozitionare). E o semnatura sexy :>, iar eu nu am mai avut o semnatura sexy de cand... mda, nu am mai avut o semnatura sexy. Doua bile albe pentru Nina!
    Plus ca scrie colo-sa Maxie *dead*. Este geniala!! La fel ca cea pentru Hawkeye, asa ca iti multumesc din nou pentru mirodenia asta (o pun pentru ca nu vad ca tu ai pus-o, iar lumea trebuie sa stie)
    [Image: 16c1hfq.png]
    Ave tie! >Happywide< Multumesc din nou si mult succes in continuare! Love

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: {it's time to start the countdown} - by Ema Snow - 07 Jan 2013, 10:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A new start Tora Chang 46 11,365 26 Nov 2011, 21:18
Last Post: Tora Chang