When walls come down
|
07 Jan 2013, 13:36
|||
|
|||
Se uita cu atentie la fata bruneta iar dupa il asculta pe Hawkeye. Este ciudat dar totusi fiica Emei este chiar foarte frumoasa. Oare ce o fi asa de ciudat la ea? Se auzisera cateva rasete dar nu se vedea nimeni.
- Ok deci...va trebui sa ne schimbam infatisarea,numele, hainele? Va trebui sa ne imprietenim cu ele sau doar le spunem cine suntem? Poate le vom speria, poate ca inca nu au aflat de magie sau nu stiu, spuse aceasta zambind fortat. Nu stia ce sa mai faca. Se duse langa casa si se uita dupa colt la fetele care zambeau dar momentan numai fata lui Ema se vedea. Oare unde este Ema? - Unde esti tu? Unde sunt eu? Si mai ales unde este Ema? Imi poti explica si mie ce o sa facem acum?, intreba aceasta uitandu-se la Hawkeye putin cam pierduta Nu stia ce avea sa faca dar oricum avea sa o cunoasca pe fica sau fiul ei. Era foarte frumos si mai ales si tatal copilului sau. Deabia astepta, dar mai intai trebuia sa vina Hawkeye pentru a o pune la curent. Sunt fizici, ii pot vedea deci va trebui sa ne schimbam nu-i asa? ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|