Month.. rays.. threads
|
07 Jan 2013, 18:24
|||
|
|||
Ozzy stramba din nas atunci cand Hawkeye ii spuse numele gresit sau o fi auzit ea alfel.Se uita straniu la usa flancata de carti si isi intoarse capul spre soimean.
-Sincera sa fiu nu prea am cutreierat biblioteca mai ales sectorul interzis dar din cate am fost eu pe aici nam vazuto.Si da haide sa vedem ce e. Ozzy se apropie de usa si dadu toate cartile jos nu mai conta daca facu zgomot vroia sa vada cum arata acea usa.Se parea ca usa aceea era una veche si de mult timp pusa.Insa avea o gaura in mijloc. ![]() -Sar putea ca cineva a vrut sa dispara aceasta camera si se pare ca aproape a putu sa o strice.Spuse Soimeanca oare cum ofticata. Isi baga mana prin gaura isi deschise usa si facu loc pentru a putea intra, intr-un adevar numai un om cu silueta de visepie putea intra acolo.Ozzy se chinui putin si putu intra acolo,dar insa nu stia cum va putea ca Hawkeye sa intre la inaltime sa.In spatele usi era 3 scari care duceau spre o camera soimeanca fu curioasa si o lua inainte . ![]() Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|