A little toy...
|
07 Jan 2013, 18:54
|||
|
|||
Ochii i se impletici ca in fiecare dimineata in care soimeanca statea treaza toata noaptea si a doua zi nici nu isi mai putea dezlipi pleoapele.Se freca destul de tare pentru a putea vedea.Se ridica din pat isi lua roba pe ea isi trecu de 2 ori mana prin par ciufulindul putin si dadandui volum.Isi lua bocanci si pleca lasandusi colegele sa doarma in linste.Soimeanca se trezi foarte devreme nici nu mai putea dormi ,merse pe coridoare si vazu cum ceasul batu ora 03:00.Poate ca era timpul sa isi faca un program soimarita dar nu putea sa il respecte , nu putea, totdeauna o lua valul si nici nu ii mai pasa de acel orar care si-l facea.Casca destul de mult dadandusi seama ca somul ii ataca metabolismul si de aceea Ozzy se simtea mai mereu obosita si fara pic de viata.Umbla pe coridoare buimaca pana ce se gandi sa ii faca o vizita lui Myrtle.O lua cu pasi repezi spre usa din capatul coridorului unde avea sa o bata la cap pe saraca Myrtle.Usa se deschise cam greu , "Ori era inchisa ori era blocata "isi spuse soimeanca in gand , dar se pare ca atunci cand intra acolo vazu o tanara supla cu paru blond stand la oglinda.Soimeanca era putin derutata de prezenta ei dar aceea fata pleca imediat dupa ce Ozzy intra intr-o cabina ."Oh insfarsit liniste," si incepu sa strige dupa fantoma
-Myrtle, unde esti .Si bocetul fantomei se auzi cum se apropia de ea. "De ce toata lumea ma uraste de ce nu ma iubeste nimeni eu nu am facu nimic , de ce sunt pedepsita sa raman aici pe veci , de ce rad toti de mine , am fost ucisa de un bazilisc si nimanui nu ii pasa." ![]() OOC ![]() Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 18:54
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:17
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 19:36
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:42
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 20:06
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2013, 15:07
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 08 Jan 2013, 15:20