A little toy...
07 Jan 2013, 19:42 (This post was last modified: 07 Jan 2013, 19:43 by Julieta D. Thibault.)
  • Isi arcui ambele sprancene si dadu usor din umeri absenta. Isi baga la loc bagheta, spunand:
    - Nu stiu, nu tin minte sa ne mai fi vazut. Sunt sefa de casa a Cercetasilor, Julieta. Spuse ea intinzand si ea la randul ei mana zambind, insa in acel moment nu avea chef de formalitati si ii era tot una daca vorbea sau nu cu cineva. Se intoarse sa opreasca robinetul de la ghiuveta ca sa nu mai risipeasca apa si apoi isi reveni la pozitia initiala de dinainte, zicand:
    - Nu ar trebui sa fi in camera? E tarziu, e aproape ora patru dimineata. Spuse ea uitandu-se la ceasul ei cu bufnita, se indeparta de tanara si merse la geam deschizand larg ferestrele pentru a intra aerul racoros. In fond avea nevoie de asta, in camera cercetasilor mereu era un aer inchis chiar daca aerisea in fiecare dimineata, si simtea ca se sufoca. De aceea ii placea iarna, aerul rocors mereu o binedispunea si ii facea ziua mai buna, in plus vara era prea cald, te sufocai si nu aveai nici macar loc sa respiri, nici macar in castel.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 18:54
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:17
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 19:36
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:42
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 20:06
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2013, 15:07