miracles happen every day
07 Jan 2013, 22:45
  • Ii multumi lui Dawn pentru cadou, si-i zambi. Nu multa lume ii facea cadouri; Fratele ei ii facea mai in fiecare zi cate un cadou, insa deja se plictisise de cele de la Klaus. Prevedea ce va primi, si probabil Klaus realizase asta deja. Mama ei nu-i prea facea cadouri, exceptand ocaziile cum ar fi sarbatorile sau ziua ei de nastere, deoarece era mult prea ocupata cu firma ei, cu parfumurile incat uita cu totul.
    Agnes ii urma pe ceilalti in living, unde ea lua loc pe unica ei canapea inflorata, pe care statea mereu. Insa in semn de respect fata de cei mai mari, se ridica de acolo, asezandu-se la masa, alaturi de ceilalti.
    Isi sprijini coatele pe masa, insa pozitia ei era dreapta, si nu cocosata. Ceea ce era o combinatie intre respect si.. obraznicie.
    Ea nu prea avea intrebari la adres alui Dawn, deoarece era mai mica, era mai neinteresata. Mama ei avea toate intrebarile, suportabile, deoarece era o femeie blanda. Insa aceea era doar coperta.
    Insa, aerul acela.. al lui Dawn.. se simtea ca nu era ca alte fete. Ca era o fata simpla, obisnuita;

ooc: Da' repede mai postati. O_O Scuzati postul handicapat, insa am stat mai mult de doua ore sa scriu, facand mai multe lucruri in acelasi timp. Finna

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: miracles happen every day - by Dawn Snow - 05 Jan 2013, 19:34
RE: miracles happen every day - by Klaus Lovel - 05 Jan 2013, 21:34
RE: miracles happen every day - by Dawn Snow - 07 Jan 2013, 12:21
RE: miracles happen every day - by Klaus Lovel - 07 Jan 2013, 12:34